De Pleisterplaats | … een inspirerende plek waar mensen onderweg graag halthouden …

4de Nacht van de Passie

DEEL DE PASSIE
In een avond en een ochtend ontdek hoe je je eigen passie in verbinding kan brengen met anderen. Je brengt je eigen passievoorwerp mee en neemt ideeën en mensen die goesting hebben om hun passie te verbinden aan die van jou, mee naar huis.

De 4de Nacht van de Passie maken we helemaal samen. Iedereen neemt een rol op zich. Op die manier maken we als groep van de nacht wat we er zelf van verwachten. Zin om een workshop te begeleiden? Dat kan. Zin om te koken? Dat kan. Zin om foto’s te nemen of te filmen? Dat kan.
Wij zorgen voor een kader waarbinnen dit alles vorm kan krijgen.
Met een bende vol goesting gaan we samen op weg, zorgen we voor lekker eten, maken we er een leuk dansfeest van en gaan we ’s ochtends vroeg dauwtrippen.
Zin om je passie te delen? In verbinding met de passie van anderen maak je je eigen passie sterker.

BEGELEIDERS
In het najaar van 2009 ontmoetten enkele mensen elkaar voor het eerst in het kader van Licht op Leren (een conferentie georganiseerd door VOV Lerend Netwerk – www.vov.be). Samen werkten ze een jaar rond het thema “Passie als motor voor zelfsturing”.
Door hun eigen passie voortgedreven organiseerden ze tijdens de voorbereiding een Nacht van de Passie, waar ze aan de slag gingen met een veertigtal mensen om het thema verder uit te diepen.
In november 2010 faciliteerden ze een hele dag op de conferentie Licht op Leren. Nadien bleef het kriebelen, wat leidde tot een tweede Nacht van de Passie in juni 2011. Ondertussen stonden ze in 2012 ook op de World Appreciative Inquiry Conference met een workshop over passie en organiseerden ze de derde Nacht van de Passie.

PRAKTISCH
Wat verwachten we van jou?
• Iets om te eten en te drinken en te delen – we bouwen samen een heerlijk buffet
• Een voorwerp dat iets vertelt over je passie – iets dat heel veel voor je betekent (het zal voor jou de rode draad doorheen de nacht van de passie zijn)
• Het opnemen van een rol tijdens de nacht van de passie – op de website vind je daarover heel wat ideeën – je kan ook altijd nog een ander voorstel doen
• Goesting

Wanneer starten we en wanneer ronden we af?
Onthaal vanaf 18u – echt starten om 19u
(lukt het voor jou niet er dan te zijn: wees nog steeds zeer welkom)
Afronden tegen 11u zaterdagochtend
(lukt het voor jou niet om de ganse nacht en ochtend erbij te zijn: ook de avond op zich is meer dan de moeite waard)

KOSTENBIJDRAGE: € 0,00 voor de nacht. Wil je blijven slapen en ook het ochtendprogramma mee volgen, dan kan dit aan € 31,80 in een meerpersoonskamer en € 80,56 in een single kamer. Kamperen kan ook aan € 15,00. Dit verblijf is inclusief ontbijtbuffet.
Deze workshop is bewust laagdrempelig gehouden om zoveel mogelijk hefboommensen te bereiken.

INSCHRIJVEN: Via http://www.heerlijckyt.org/programma/iets-met…-de-nacht-van-de-passie

MEER PRAKTISCHE INFO vind je via www.depleisterplaats.be/passie.

Back to Top

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Zoeken

  • Twitter