6 april 2014 – 5de Nacht – oeps – Dag van de Passie

Groot en klein: Maak van je leven een beroep

We zijn op zoek naar grote en kleine mensen die zin hebben om samen het thema passie te onderzoeken, te verbinden en te vertalen naar hun beroep.
Kinderen en volwassenen gaan samen aan de slag tijdens boeiende workshops. Door hun andere kijk naar de dingen dagen ze mekaar uit.
Je (her)ontdekt je passie, gaat ermee aan de slag en als resultaat weet je (nog) beter wat je wil gaan doen. Op het einde voel je de energie er ook echt mee aan de slag te gaan.

Volwassenen weten weer perfect wat er voor hen toe doet en hoe ze dit kunnen integreren in hun werk, kinderen en jongeren krijgen een duidelijker beeld van wat ze later willen gaan doen.

Je wordt meegenomen door passionele mensen, ervaart veel goesting, bouwt mee aan een heerlijk buffet, kortom: je hebt de dag van je leven.

BEGELEIDERS
In het najaar van 2009 ontmoetten enkele mensen elkaar voor het eerst in het kader van Licht op Leren (een conferentie georganiseerd door VOV Lerend Netwerk – www.vov.be). Samen werkten ze een jaar rond het thema “Passie als motor voor zelfsturing”.
Door hun eigen passie voortgedreven organiseerden ze tijdens de voorbereiding een Nacht van de Passie, waar ze aan de slag gingen met een veertigtal mensen om het thema verder uit te diepen.
Sindsdien organiseren ze jaarlijks een Nacht van de Passie en faciliteerden ze al verschillende workshops op studiedagen. De groep wordt steeds aangevuld met nieuwe enthousiastelingen.

PRAKTISCH
Zondag 6 april 2014 – 10-17u
Heerlijckyt van Geetbets

Breng jezelf mee, breng mensen mee waar je samen mee aan de slag wil (kinderen zeer welkom), breng iets lekkers mee om te eten en te delen, breng goesting mee.

Inschrijven via charlotte.coenen@vov.be

  •   •   •   •   •

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


− twee = 6